Reviews

Het gaat om de ervaring van mijn gasten! Ik besteed veel aandacht om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en het op rolletjes verloopt in het Vergaderhuis. Deze mooie organisaties gingen u voor: Bravis, Gemeente Roosendaal, Thuiszorg West Brabant, Gemeente Etten-Leur, Berry Petpower, St. Elisabeth, Gemeente Rucphen, Avans Hogeschool, Brabant Water, Midglas, Aqte Notarissen, Open Coffee Breda, Groeicoach, Huybregts Vastgoed, Motivatiefabriek
IMG_9302
Lotte van Pelt (Gemeente Rucphen) ****

Een fijne compacte vergaderruimte met een heerlijke verse lunch en lekkernijen. Wij komen graag terug.

Stefania Zoun (Loef Beheer) ****

Bedankt voor de super leuke en inspirerende plek en de heerlijke lunch. 
Wij hebben een hele fijne ochtend gehad.

Angelique Souhuwat (Midglas) ****

Complimenten van het team van Midglas!
Het was een super locatie met veel ruimte en plekken om even apart een
opdracht te maken of inspiratie op te doen.
De service en voorzieningen waren zeer goed. Meer dan voldoende te
drinken en (gezonde) snacks.
De lunch zag er goed verzorgd uit en het was erg lekker. De
borrelplank was ook ruim voldoende en genoeg variatie.
In één woord top en voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor alle goede zorgen.

Marjolein van Zundert (LEIN Legal) ****

Vergaderhuis Tripp is een fijne locatie in hartje Rucphen met een net zo fijne gastvrouw. Hilde zorgt ervoor dat je helemaal ontzorgt wordt. Het komt je aan niets tekort: lekkere drankjes, een goede lunch.  En niet te vergeten de fijne plekjes om te zitten. Je kunt zowel binnen als buiten in de tuin werken of vergaderen. Kortom, top locatie om je netwerkborrel, vergadering of andere bijeenkomst te organiseren.”

Peggy van Ommeren (In het maanlicht) ****

Wat een fijne plek! Zowel binnen als buiten, zijn er genoeg plekjes en hoekjes gecreëerd om in alle rust te werken. De ruimtes zijn met veel liefde en aandacht ingericht en dat voel je ,er hangt een hele fijne energie. Hilde is erg gastvrij, je voelt je meteen welkom! Ze heeft zelfs decafé met havermelk  heel fijn!

 

Mandy Voncken (Motivatiefabriek) ****

Voor mijn bedrijf de perfecte locatie!
Een professionele uitstraling met veel warmte en gezelligheid.
Aan alle vergaderfaciliteiten en trainingsmaterialen zijn gedacht. Je wordt hartelijk ontvangen en kunt je programma ontspannen starten.
Hilde stemt af op jouw wensen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
In combinatie met de parktuin, de heerlijke lunch en versnaperingen een perfecte uitval basis voor mijn trainingen, vergaderingen, brainstormsessies en meer!
Wat mij betreft een echte aanrader.

 

Anja Mouws (Huijbregts Labeladvies) ****

Een inspirerende dag op een  mooie locatie!
We waren te gast met ons managementteam bij Vergaderhuis Tripp. Een goedverzorgde locatie voor een bijeenkomst. Hilde dank voor de gastvrijheid!

Patricia Smeekes (Lumare) ****

Met een hartelijk en warm ontvangst, stapte ik deze ruimte binnen. De lichtinval, de kaarsen die branden, de lekkernijen op tafel, de verse thee; het is alsof je een gezellige eetkamer binnenkomt i.p.v. een vergaderruimte. De fijne sfeer en mooie, groene omgeving werken inspirerend en activerend. Een locatie waar ik zeker vaker wil terugkomen en die op en top verzorgd is. Dank je wel Hilde!’

Raoul Rossou (De Groeicoach) ****

Mooie locatie voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. Goede ontvangst en prettige afstemming vooraf. Ook de verzorging is prima geregeld en erg smakelijk. Leuk met een lichte en open (flexibele) ruimte voor de hoofdmeeting en nog enkele kleine zitjes en een eigen keuken met faciliteiten.